søndag 28. september 2014

Ny butikk "Rom for Rom Interiør"

To modige damer med lang bransje-erfaring, Lise-Lene og Anne-Elisabeth, har startet sin egen butikk - og konsulentvirksomhet "Rom for Rom Interiør AS" i Brumunddal. I Edvin Ulven sine gamle, nå nyopp-pussede lokaler, hadde de åpning av butikken for 14 dager siden. 
En innbydende butikk med utstilling med møbler, tepper og lamper i avstemte farger og en stor gardin/tekstilavdeling.

Lise-Lene og Anne-Elisabeth tilbyr hjemmebesøk og konsulenthjelp til både private og det offentlige. Begge har mange års erfaring fra Hødnebø Rudshøgda som tidligere i år la ned butikken.
Fra butikklokalene
Stoff- og teppecollage fra nettsiden

Hele produktutvalget til Rom for Rom er presentert på nettsiden som du finner her. De har selvfølgelig ikke alt utstilt i butikk, men skaffer det meste til ditt interiørprosjekt.

To eksempler på gode leverandører som Rom for Rom har knyttet til seg er:
Lamper fra agenten Lampefeber. Her et lite utvalg. 

Se hele katalogen her.

Den andre er den svenske sofaprodusenten Ire Møbel.
Sofaen øverst heter"Altero" og er en modulsofa som kan  settes sammen på flere måter. Den nederste heter Basic/Original. Alle trekk kan tas av og vaskes/renses. Ire har også en Makeover Guarantee som betyr at selv om sofaen skulle modifiseres, garanterer de i 10 år etter kjøpet at nytt trekk kan skaffes. Se nettsiden til Ire Møbel her.

mo p p e g u r i  ønsker jentene lykke til med nystartet bedrift og anbefaler alle interiørinteresserte å ta seg en tur innom!

Ingen kommentarer: