tirsdag 22. januar 2013

Trykte skinnfeller

Det er fremdeles kaldt. -21 grader da vi dro hjemmefra imorges. Det er så kaldt at en aller mest lengter hjem til vedovnen og saueskinnet. Hvis du har et.  
En gammel tradisjon er å lage skinnfeller med trykt bakside/forside. Det finnes utallige trykkmønstre som blir brukt og alle har helt sikkert sin historie. Historier som jeg ikke kan. Setter du disse mønstrene samme på din måte, kan du trykke din egen historie. Håndarbeidsinteresserte folk i hele landet går på kurs og lager de flotteste skinnfeller.
Og jammen trenger vi ulla i denne kulda. Om det så er i klær, pledd eller i en skinnfell.
Produktbilde
Skinnfell fra Live Design. Hun selger sine produkter på nettstedet Epla

Sitteunderlag signert Britt Solheim. Sjekk hennes blogg "Britt sin skinnfellblogg" her.

Denne babyposen fant jeg også på Epla.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Kjempefine skinn.Martinsen Blomster har hatt slike skinn i butikken for salg. Ei moelvdame lager fantastiske skinn! Tror flere i Husflidslaget produserer. Trine

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
m o p p e g u r i sa...

Hei Trine! Så fint at du leser bloggen min. Hvorfor selger ikke Martinsen Blomster slike skinn lenger da? I Moelv og jeg tror i hele landet, lages det utrolig mange skinnfeller og andre ting. Kan vi kalle det en dille i husflidmiljøer? Jeg synes det er flotte ting og i et kaldt hus/hytte er en skinnfell helt toppers. Ha en fin dag og hils Martinsen Blomster-gjengen.