fredag 9. desember 2011

Lampen Kvist fra Ørsjø Belysning

Liker jeg denne lampen eller ikke?
Jeg blogger vanligvis ikke, og hvertfall ikke ofte om private detaljer, men nå deler jeg et lite "problem" på bloggen. Vi har et trapperom midt i huset, mellom kjøkken og stue. Der er det mørkt og jeg trenger en lampe som skal lyse opp selve trapperommet og som samtidig ikke kolliderer helt med lampene jeg har ellers på kjøkken og stue. Dette viser seg å være veldig vanskelig å finne. Vinner jeg i tipping, blir det en kongle. Siden den er "out of reach", har jeg en utfordrende jobb med å finne noe annet som passer. Det er en noe jeg har holdt på med siden 2002. Og jo lenger tid det går før lampen er funnet, desto viktigere blir det at jeg blir fornøyd med valget. På den måten er hele prosjektet foreløpig veldig billig, og det er fremdeles mørkt i trapperommet.

Denne litt rare lampen kom susende i hodet igjen her en dag.
Lampen heter Kvist, finnes i 3 ulike størrelser og kommer fra svenske Ørsjø Belysning.
Den er røff i rå kobber. (Finnes også i hvit lakk.) Den vil gå litt i ett med de gamle furuveggene, og den vil gi lys. Jeg kan regulere hvor lyset skal gå. Den er også litt lysekroneaktig, uten å være det (!)

Finnes også i hvit.
Fortsettelse følger..

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Lampen er kjempetøff, Elin! Tror den passer godt, særlig i kobber.

m o p p e g u r i sa...

Ja, den er jo det... Og det er kobber som er aktuell i tilfelle. Må vurdere enda litt mer. Flere forslag kommer etterhvert.