onsdag 20. juli 2011

Danske "Thors Design", rustikke hageting

Danske Thors-Design (www.thors-design.dk) lager bålpanner, hagebenker, hagebord, utekjøkken m.m. av rustikke gjenbruksmaterialer. Møbler som passer i de "røffe" hagene, på hytta og i offentlige uterom. Ta en titt på nettsiden deres for å se flere av produktene. Dette er både gjenbruk og "TING SOM VARER". Det er miljøvennlig rett og slett. Enda mer miljøvennlig er det hvis du eller andre i din nærhet kan snekre litt selv.  Alle foto er tatt fra nettsiden http://www.thors-design.dk/.


Blsted lille vinter


blsted + kuberThors Gamma


Gamma atex


Beta


Savra med vask og wokgasblus


Plankebord Slagelse

Sakset fra nettsiden:

"Ideen bag THORS-DESIGN

At fremstille møbler af over 50 år gammelt bolværk fra danske havne, er genbrug med omtanke. For THORS-DESIGN har der aldrig været langt fra tanke til handling. Bolværket fra havnene i Korsør og Kalundborg, har fået nyt liv. Dette enestående træ bliver til plankeborde, bænke, ude køkkener og meget mere. Træsorten er Azobè. En træsort, der i folkemunde også er kendt som rødt jern træ, og som stadig er helt friskt efter de mange år under vand. Træet i sig selv indeholder naturlige beskyttende olier, hvilket gør det vedligeholdelsesfrit, og dermed kan møblerne fra THORS-DESIGN være til glæde for generationer fremover.

Et tidløst design har fra starten været fundamentet i udviklingen af møblerne, der udover træet, også kan indeholde galvaniseret stål og skifer i de forskellige møbelløsninger. Vi forener Azobétræet med den varme glød og det kølige stål i en enkel og rustik form. Et samspil, der med træets naturlige revner og sprækker, gør møblerne fra THORS-DESIGN unikke og levende.
Kodeordet for virksomheden er bæredygtig livsstil.
At alt hvad vi laver er vedligeholdes frit, og kan tåle at stå ude hele året, er også værd at nævne.
For os er det en selvfølge, at det altid skal være tiden og tilliden værd at kontakte, besøge og handle med THORS-DESIGN."

For å få vite om det finnes forhandlere i Norge, må du ta kontakt pr. mail eller telefon direkte til Thors Design. Jeg fant ingen info om dette på nettsiden.

Eller løse behovet ved å mekke noe lignende selv.

Ingen kommentarer: