søndag 13. november 2016

Møbelstoff-favoritten - Crush fra Kirkby Design

Jeg hadde et hyggelig gjensyn her om dagen. Med et møbelstoff. Ja, du leste riktig. 
Et møbelstoff. I min tid som driver / eier av Atrium Interiør på Gjøvik solgte jeg sofaer fra henholdsvis Saxo Living og Ire Møbel
Og jeg fikk etterhvert et yndlingsmøbelstoff som både kan puttes i vaskemaskinen, finnes i 91 farger, er utrolig slitesterkt og det var prisgunstig. Den gangen vertfall. 
Jeg hadde ofte stoffet på utstillings-sofaer og anbefalte det gjerne til potensielle sofa-kjøpere. Jeg har også brukt stoffet til omtrekking av en sittegruppe her hjemme, og det putter jeg i vaskemaskinen ved behov. Etter 14 års bruk, er det like fint.

Møbelstoffet heter Crush og er fra Kirkby Design.
Crush finnes i 91 farger.
Gjensynet med møbelstoffet Crush var på butikken "Rom for Rom" i Brumunddal der en sofa fra Ire Møbel var trukket i stoffet. Det var godt og se det igjen, huske navnet på det og se at det fremdeles eksisterte og ble brukt som før.

Stoffet Crush består av 93% polyester og 7% bomull, bredde 140 cm, har martindale/slitestyrke 190.000 og kan vaskes på 30 grader.

Do Not BleachDry Foam Shampoo RecommendedDo Not Dry CleanTumble DryDo Not IronMch8 30degC Cold Rinse/Short Spin

Kravet til slitestyrke på møbelstoff til bruk i offentlig miljø er over 50.000 martindale.*Tilleggskrav: Ved ekstra hard bruk som f.eks. institusjoner, kino eller lign. kan det stilles krav om 80.000. Stoffet Crush har til sammenlikning 190.000 martindale. Kilde: Møbelfakta

Til deg som er i ferd med å kjøpe et møbel med tekstil eller skal trekke om noe; stoffet kan anbefales!

Ingen kommentarer: