tirsdag 5. mai 2015

Stripes fra "House Doctor" i Moelv og på Helgøya

I utgangspunktet liker jeg godt kombinasjonen sort/hvit i interiører. Og aller helst i striper. Så disse kurvene fra House Doctor har jeg lagt merke til på diverse blogger, Instagram og i interiørblader i mange måneder. Og jeg har forstått at de selges som varmt hvetebrød.

I påsken var jeg på Skafferiet på Helgøya og der fikk jeg sett og tatt på en og den ble med meg hjem. Den var den største kurven til en pris under kr. 140,00. Hvis jeg husker riktig. 

Nå har også den nyåpnede Hansen & Dysvik i Moelv tatt inn varer fra House Doctor
Butikken har fått nye og mye større lokaler og har virkelig mye spennende i tillegg til alle tradisjonelle tekstilvarer, dyner og puter som Hansen & Dysvik er kjent for.
Den største kurven over er mest praktisk å ha på gulvet. Jeg bruker den som skittentøykurv, men den har selvfølgelig andre bruksområder i mange av husets rom.
Denne mindre kurven er fin å henge på en krok på badet, i gangen eller andre steder en har behov for å putte ting vekk. I serien som heter Stripes finnes det også toalettmappe, puter, en benk m.m. Se flere produkter fra House Doctor her.

1 kommentar:

Huldra sa...

De er knalltøffe :)

Er du interessert i giveaway tipser jeg om et i dagens blogginnlegg. Velkommen inn om du vil :)