fredag 20. mars 2015

FIVEUNITS - bukser som passer flere enn sykt tynne

Jeg pleier å sjekke ut litt om ting (se flere bilder, sjekke nettsiden, forhandlere osv.) som jeg kommer over og blir begeistret for fordi tingene enten har et flott design eller fordi det er superfunksjonelle, gode kvalitetsting
Den siste tingen som jeg lot meg begeistre over er en bukse. Ja, en bukse som passet kroppen min og som er behagelig å ha på seg. 
Det vil si at den er høy i livet, har en god stretch og går godt over den nedre, litt blubbete delen av magen. Og når en bukse med god passform gjør at jeg føler meg vel, ja da tenkte jeg at den fortjener en liten omtale. 

Jeg sjekker nettsiden til FIVEUNITS og finner bilder. Og blir oppgitt. Modellen er så mager at jeg nesten ikke kjenner igjen buksen.
Bilde fra FIVEUNITS
Hva er vitsen med å bruke modeller som ser sykt tynne ut? Hadde jeg bare sett bildet som FIVEUNITS  bruker i markedsføringen, hadde jeg ikke engang tenkt på å prøve buksen. 

Heldigvis så jeg buksen på jenter med en normal kropp og det var det som fikk meg til å få lyst til å prøve. Selv om produsenten tror at å se ut som modellen på bildet, er det vi innerst inne ønsker. 

Men altså; tiltross for produsentens fremstilling av produktet er buksen super å ha på seg og du kan trygt prøve den i DIN størrelse. 

Jeg har ikke funnet en forhandleroversikt for innlandet, men jeg fant min på BUS STOP på Hamar. 

Ingen kommentarer: