mandag 4. august 2014

Totalt fraværende handlelykke. Nesten.

Her om dagen ventet jeg på min eldste da hun hadde kjøretime og det naturlige ventestedet, hvor jeg kunne slå i hjel 45 minutter, var på et kjøpesenter. 
Og jeg tenkte; nå kunne jeg virkelig ønske at det jeg kunne kjøpe meg noe jeg virkelig trengte! Noe som som gjorde meg glad! Jeg kikket i sportsbutikken, men ikke noe på salg var billig nok og jeg har vel egentlig det jeg trenger av treningstøy. Jeg endte opp med en god kopp kaffe på Gravdal bokhandel/kafe. 

Men så en dag. Helt uventet og uplanlagt oppdaget jeg salg i en butikk nær jobben. Noen av mine kollegaer hadde møtt opp kl.07.00. De hadde ikke funnet noe altså.... jo, kanskje ett plagg da...
Jeg fortalte om en skjorte jeg hadde sett der tidligere i sommer, men syns den var for dyr i en lavkostnads-sommer som vi (familien) hadde bestemt vi skulle ha i år. 
Ja, da må du gå med en gang! Nei, jeg stresser ikke. Jeg stikker ut i neste pause og finner jeg den på salg så er den "ment to be".

Og der var den jammen. Den var ikke solgt i løpet av en lang sommer.  Jeg prøvde den for første gang og jeg smatt inn i en str. 38 og da var saken helt klar. Den ble min og den var virkelig "ment to be". For en lykke! En lykke det var lenge siden jeg har kjent på.Og her er den. En storskjorte fra Riccovero. Med nydelig avstemte farger med mange mulige fargekombinasjoner. Var jeg ikke gør-heldig? Det blir nok lenge til jeg blir sååå heldig igjen.

1 kommentar:

Oddbjørg sa...

Jo Elin, du var gør-heldig. Skjorta var kjempefin :-)