torsdag 5. juli 2012

Sommer på Mjøsgårdene 2012

En hel uke, fra 8 til 15. juli, og et ekstraordinært, fantastisk program er det Mjøsgårdene byr på i år.  Se link til hele progammet her.
Denne andre uka i juli åpner Mjøsgårdene dørene for sommerturistene. De tilbyr opplevelser som er verdt å ta vare på. Noe som er noe annet enn shopping og grilling. Det siste er min kommentar og står ikke i programmet.

Du kan ta med hele familien på matkurs eller bakekurs. Bli med på en omvisning på gården eller i hagen. Spis kortreist mat i form av kveldsmat, mer belevne aftensbord eller en spektakulær middag helt på jordet. Det blir allsang, hjembakt brød og italiensk mat med gode historier til. Kjøkkenrestaurering, familiefotografering i landlige omgivelser og servering på gårdskafeer. Og det er mer. Sjekk linken over for hvor ting skjer og når.

Jeg har ikke rukket å besøke alle gårdene, men jeg garanterer vakre omgivelser uansett hvilken gård du besøker. Vi som bor her vet uansett at det ikke finnes flottere kulturlandskap enn det rundt Mjøsa.
Flere av gårdene har overnattingsmuligheter. Så for deg som ikke bor i området, finnes det flere muligheter til å bli over til dagen etter eller nyte flere dager i distriktet. Se hvem som kan huse deg her.

Åpningen av uken skjer på Møystad Gård søndag 8. juli kl. 15.30. Der kan du melde deg på en tre-retters middag, helt på jordet, kl. 16.00. Sjekk nettsiden til Møystad Gård her.
 Håper mange finner veien til ett eller flere arrangement.
God sommer til deg fra m o p p e g u r i !

Ingen kommentarer: