For meg så er det som det er med brød, jeg tåler ikke det jeg baker selv så godt. Med brød så er det nok gjær jeg ikke tåler, med knekkebrød aner jeg ikke.
Uansett, så har det ført til at jeg har testet ut mange "hjemmelagede" knekkebrød man får kjøpt i butikken.
Bilde fra Dagbladet og deres test av Knekkebrød. Se hele testen her. |
Og jeg har også for min del, funnet det beste produktet når smak og konsistens.
Og det er Mesterbakerens som du får kjøpt på Rema. Dagbladet har også testet flere knekkebrød. Se link over for å lese hele testen.
Bilde fra Mesterbakeren |
Til daglig foretrekker jeg knekkebrødet uten urter og havsalt. Som bare fikk terningkast 4 i testen fordi den inneholdt bare 6,8 g fiber. Fordelen ved dette knekkebrødet er at det kan tygges uten å risikere at tenner knekker og at det er kjempegodt på smak.
Prøv det. God fordøyelse!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar