tirsdag 23. april 2013

Timian - en lukt av sommer

Lørdag ble det kjøpt inn en hel, fersk kylling som ble gnidd inn med sitron, timian og hvitløk og stekt hel i ovnen sammen med potetbåter i salt, olje og timian. En deilig salat og Hannas (17) hjemmelagde hvitløks-aioli ved siden av. Dette er smak av sommer for meg og jeg blir aldri lei. Det ble så godt!
Timian har en nydelig lukt og er en av urtene jeg må ha i urtekassa hver sommer. Denne skal jeg prøve å holde liv i slik at den kan plantes ut. Og det er vel ganske snart?

Helstekt kylling med sitron, timian og hvitløk. Oppskrift finner du her.
Ovnsstekt kylling - Dette er den beste måten å helsteke en kylling på.
Bilde fra www.klikk.no


2 kommentarer:

  1. Mmm, friske urter er så nydelig.. men jeg får dem aldri til og overleve mer enn noen dager/en uke :p

    Ønsker deg en fin Onsdag,
    Nattaklemmer Jatte♥

    SvarSlett
  2. Takk for det. Denne skal overleve og den skal snart ut i urtekassa. Fin uke til deg!

    SvarSlett